Diensten

Het is echt niet altijd nodig om het nieuwste van het nieuwste aan te schaffen om uw werk te kunnen doen. Vaak is het al mogelijk met uw eigen PC die misschien een upgrade nodig heeft of enkel een opschoon actie.

U wilt een persoonlijke of bedrijfsmatige website die u vervolgens zelf makkelijk kunt beheren en onderhouden?
ECSD maakt websites in WordPress 6.xx met een ruime keuze uit zeer veel mogelijkheden en templates (lay-outs).  Het voordeel van een website in WordPress is dat deze zichzelf voorziet van updates, u bent dus altijd verzekerd  van de laatste beveiligingsupdates en beschikbaarheid op alle platformen. U dient enkel te beschikken over een domeinnaam (www.uwgewenstenaam.nl) en een hostingprovider (daar wordt de website opgeslagen). Heeft u nog helemaal niets, dan kan ECSD samen met u een betrouwbare, bij uw doelgroep passende, hostingprovider zoeken. U gaat na oplevering van uw website geen overeenkomst aan met ECSD en bent dus ook nooit aan ECSD gebonden. Een modern gezin en of bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een flitsende website van waaruit u direct kunt linken naar social media waaronder Facebook, LinkedIn en natuurlijk Twitter.

Na verloop van tijd dan wil het wel eens voorkomen dat door gebruik en ouderdom, knopjes hun werking verliezen, apparatuur ineens stuk raakt of dat u iets meerdere malen moet aan en uitschakelen voordat het werkt. Voedingslampjes die knipperen etc…etc… Tegenwoordig leven we in een wegwerpmaatschappij en daarom hoor je in de winkel al snel dat repareren veel te duur is. Tja en wat moet je dan? Neem contact op met ECSD en we kijken samen wat er nog te redden is. Vaak is het echt een ‘klusje van niks’ om het apparaat weer nieuw leven in te blazen.

Heeft u blokkerig of helemaal geen beeld meer op uw goedgekeurde Canal+ ontvanger?  Meestal zijn problemen makkelijk zelf op te lossen door het opnieuw plaatsen van uw (F) connectoren aan uw coax (kabel). Na verloop van tijd oxideren deze en dat kan tot gevolg hebben een mindere of zelfs helemaal geen ontvangst. Verder kan uw schotel na een hevige bui verwaaid zijn of de kop(pen) zijn misschien defect. Voor het (opnieuw) instellen van uw installatie kan ECSD wellicht hulp bieden mits de schotel verantwoord toegankelijk is. 

U kunt bij ECSD o.a. terecht voor:

  • (Her) installatie* van Windows (alle versies)
  • Opschonen bestaand systeem, verwijderen spyware, virussen en achterstallige updates installeren**,
  • (Preventief) reinigen van printers en computersystemen in- en extern (voorkomt brand, hoog energieverbruik en storingen),
  • Reparatie van computers / beeldschermen en toebehoren  (modulair en wanneer mogelijk zelfs op component niveau),
  • Hulp op afstand, ECSD kan op afstand uw computer overnemen en op deze manier eerste hulp bij ongevallen bieden,
  • Het maken van websites in WordPress,
  • Kleine reparaties aan audio-  en video apparatuur,
  • (Opnieuw) uitrichten van uw schotelantenne.

 

In overleg kan veel, dus neem snel contact op en maak uw wensen kenbaar.

 

* Licentie en software moet voorhanden zijn, (eventueel in overleg aan te schaffen)
**actuele back-up vereist (eventueel in overleg te verzorgen)